Aprèn Anglès a IN TGN. Acadèmia d'anglès a Tarragona i Reus

IN TGN és una empresa de serveis educatius que ofereix classes d’anglès a Tarragona des de 1997 i ara també cursos d’anglès a Reus.

La nostra especialitat són els cursos d’anglès per a nens, joves, adults i empreses. Aprendre anglès a Tarragona i a Reus és més fàcil gràcies al nostre mètode que es basa en la personalització (cada persona aprèn al seu ritme) i en l’orientació pràctic (aprendre anglès fent-lo servir en tot moment).

A partir de la valoració del nivell inicial i de l’objectiu que vol assolir, elaborem un curs a la mida de cada alumne. Per facilitar-li les coses li proporcionem una gran flexibilitat d’horari i un calendari adaptat a les seves possibilitats. Tot amb el suport de professors i professores especialistes en l’ensenyament de l’anglès.

IN TGN ofereix també formació especialitzada per a empreses, ja sigui in-company o in-school. Som especialistes en cursos a mida i estem preparats per aplicar en cadascun dels casos la metodologia més adequada ja sigui a les instal·lacions de l’escola o in-company: classes presencials tradicionals, presencial combinada (classes multimèdia + classes amb professor), etc .

Disposem de 300 m2 d’instal·lacions modernes i funcionals perquè els nostres alumnes aprenguin en un espai lluminós, ampli i agradable.